Gönderen Konu: NAZIM H?KMET RAN //  (Okunma sayısı 337 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 18794
  • Konu Sayisi 2130
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
NAZIM H?KMET RAN //
Bence simdi Sen De Herkes Gibisin 
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Gözlerim gözünde Aski seçmiyor
 Onlardan kalbime sevda geçmiyor
 Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
 Çünkü bence simdi herkes gibisin

Yolunu beklerken daha dün gece
 Kaçiyorum bugün senden gizlice
 Kalbime baktim da iste iyice
 Anladim ki sen de herkes gibisin

Büsbütün unuttum seni eminim
 Maziye karisti simdi yeminim
 Kalbimde senin için yok bile kinim
 Bence sen de simdi herkes gibisin

Nazim Hikmet Ran
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 18794
  • Konu Sayisi 2130
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
Ynt: NAZIM H?KMET RAN //
Tahirle Zühre Meselesi

Tahir olmak da ayip degil Zühre olmak da
 hattâ sevda yüzünden ölmek de ayip degil,
 bütün is Tahirle Zühre olabilmekte
 yani yürekte.

Meselâ bir barikatta dövüserek
 meselâ kuzey kutbunu Kesfe giderken
 meselâ denerken damarlarinda bir serumu

ölmek ayip olur Mus
 hattâ sevda yüzünden ölmek de ayip degil.

Seversin dünyayi doludizgin
 ama o bunun farkinda degildir
 ayrilmak istemezsin dünyadan
 ama o senden ayrilacak
 yani sen elmayi seviyorsun diye
 elmanin da seni sevmesi sart mis
Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artik
 yahut hiç sevmeseydi
 Tahir ne kaybederdi Tahirligindeni

hattâ sevda yüzünden ölmek de ayip degil.

Nazim Hikmet
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Etiketler: