Gönderen Konu: Gelsen şimdi diyorum  (Okunma sayısı 30 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dünya

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • *
  • Ileti Sayisi: 805
  • Konu Sayisi 530
  • Alinan Begeni 516
  • Bayan
Gelsen şimdi diyorum

Dünya
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Gelsen şimdi diyorum,
Kafese kapatılmış kalbime dokunsan,
Zülüflerin den bir kaç tel öpüp boynuma dolasam,
Küçülür mü sırtımdaki sensizliğin kamburu.?
Canlanır mı yeniden nadasa bırakılmış arzularım? Gelsen şimdi,
Biter mi yüreğimin sorgusu?
Leblerinle öperek yaralarımı yamasan kapanmazmı?
Çözülür mü lal olmuş dilim,?🍁
Bilal Okur🌹🌹
................

Dünya

Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 19065
  • Konu Sayisi 2359
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
Ynt: Gelsen şimdi diyorum
 Cok Güzel Eline emegine saglik  1001-askinmelodisi  061-askinmelodisi
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Etiketler: