Gönderen Konu: Beni hor gorme kardesim  (Okunma sayısı 69 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 19080
  • Konu Sayisi 2368
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
Beni hor gorme kardesim
Beni hor gorme kardesim
Sen altindin ben tunc muyum
Ayni vardan var olmusuz
Sen gumussun ben sac miyim

Ne varise sende bende
Ayni varlik her bedende
Yarin mezara girende
Sen toksun da be ac miyim

Kimi molla kimi dervis
Allah bize neler vermis
Kimi ari cicek dermis
Sen balsin da ben cec miyim

Topraktandir cumle beden
Nefsini oldur olmeden
Boyle emretmis yaradan
Sen kalemsin ben uc muyum

Tabiata Veysel asik
Topraktan olduk kardasik
Ayni yolcuyuz yoldasik
Sen yolcusun ben bacmiyim

ASIK VEYSEL
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

Etiketler: