Gönderen Konu: BOYLE DUSMUS PAYIM BENIM  (Okunma sayısı 58 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 19080
  • Konu Sayisi 2368
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
BOYLE DUSMUS PAYIM BENIM
BOYLE DUSMUS PAYIM BENIM

Bir pipom var yamalikli
Palto giyerim alikli
Oglum kizim carikli
Mes giymemis soyum benim
Iki gozum gormez benim
Kimse halim sormaz benim
Bes gun evde durmaz benim
Gurbet oldu koyum benim
Bir esim var kizil sari
Gubardir gezer saclari
Benim der dunya dilberi
Boyle dusmus payim benim
Sir saklamam sitir ortmem
Tangolardan otur ortmem
Hecap bilmem hatir ortmem
Olmaz olsun huyum benim
VEYSEL sozun bes par'etmez
El bir taraf yare yetmez
Gunah yanindan hic gitmez
Bilmiyorum ki neyim benim.

ASIK VEYSEL
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

Etiketler: