Gönderen Konu: DUNYADA TUKENMEZ BIR MURAD IMIS  (Okunma sayısı 36 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 19080
  • Konu Sayisi 2368
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
DUNYADA TUKENMEZ BIR MURAD IMIS
DUNYADA TUKENMEZ BIR MURAD IMIS

Dunyada tukenmez murad var imis
Ne alani gordum ne murad gordum
Mesakkatin adin Murad koymuslar
Dunyada ne lezzet ne tad gordum

Olum var dunyada yok imis murad
Gunbegun artiyor turlu mesakkat
Kalmamis dunyada ehli kanaat
Insanlar icinde cok fesat gordum

Nusverani Adil nerede tahti
Suleyman muhrunu kimse birakti
Resulu Ekrem'in kanunu hakti
Her omrun sonunda bir feryat gordum

Var midir dunyaya gelip de kalan
Gulup bastan basa muradin alan
Muradi maksudu hepsi yalan
Olumu dunyada hakikat gordum

Donuyor bir dolap carki belirsiz
Caglayan bir su var arki belirsiz
Veysel neler satar narki belirsiz
Ne musteri gordum ne hesap gordum.

ASIK VEYSEL
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

Etiketler: