Gönderen Konu: SALINIP GIDERKEN BOYUNU GORDUM  (Okunma sayısı 51 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 19080
  • Konu Sayisi 2368
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
SALINIP GIDERKEN BOYUNU GORDUM
SALINIP GIDERKEN BOYUNU GORDUM

Salinip giderken boyunu gordum
Selvi miydi fidan miydi boy muydu
Egmis kislarini yayini gordum
Kilic miydi gamze miydi yay miydi
Guzel keklik gibi geziyor tasta
Goren asiklari yakar ateste
Avazi bulbulde sedasi kusta
Keklik miydi turna miydi toy muydu
Taramis zulfunu dokmus gerdana
Yel estikce dalgalanir her yana
Dedim dilber cevir yuzun bak bana
Gozleri yildiz al yanaklar ay miydi
Arasan dunyayi bulunmaz esi
Siyah bulut perdelemis gunesi
Ah cekti gozunden sel etti yasi
Deniz miydi derya miydi cay miydi
VEYSEL satir beyan eder derdini
Terkedemem ezberini virdini
Dilim tutup soramadim yurdunu
Yayla miydi kasaba mi koy muydu

ASIK VEYSEL
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

Etiketler: