Gönderen Konu: Emre SALTIK - Yikilsin Sebebim  (Okunma sayısı 31 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • *
  • Ileti Sayisi: 18838
  • Konu Sayisi 2169
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
Emre SALTIK - Yikilsin Sebebim
Emre SALTIK - Yikilsin Sebebim

yikilsin Sebebim

su daglari agip yar sana gelem
Akan gözyagini yar silip içem
Gurbette bu derdi, ben nasil çekem
Körolasi sebep elin yikilsin
yikilsin sebebim evin yikilsin
A sevdalim oy belalim
Oy yoldasim yikilsin sebebim

Gezdigin yollara çimen olaydim
Koynunda uyuyan, yar ben olaydim
Ölüm ferman yazmis nasip olaydim
Körolasi sebep elin yikilsin

Yanarim ben nazli, yar hasretinden
Dayanmaz ölürüm, gönül derdinden
Bir tas su ver tutam, içem elinden
Körolasi sebep, elin yikilsin
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

Etiketler: