Gönderen Konu: Kadinlara Güzel ve Anlamli Olan Neler Söylenebilir ?  (Okunma sayısı 421 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 18838
  • Konu Sayisi 2169
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
Kadinlara Güzel ve Anlamli Olan Neler Söylenebilir ?
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Kadinlara Güzel ve Anlamli Olan Neler Söylenebilir ?

Kadinlara güzel neler söylenebilir….?

Kadinlara söylenebilecek güzel sözler nelerdir?

Her kadin, yaradiligi geregi daha naif ve daha duygusal bir yapiya sahip oldusundan hayati boyunca çevresinden, sevdigi insandan ve ailesinden sik sik güzel sözler duymak isteyebilir.

Bu kadini manevi olarak mutlu ettigi gibi hayat motivasyonunu da her daim üst seviyelere çekebilmektedir. Özellikle erkek arkadagindan, nisanlIsindan ya da eginden siklikla bu tip güzel cümleler duymak isteyen kadinlar, istediklerini kasi taraftan alabildiklerinde çok daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürebilmektedirler.

Kadinlardan önce zaten erkek tarafinin da kadinlarin bu tip küçük jestlere ihtiyaçlari oldusunu ve bu ihtiyaçlarini gidermelerini ihmal etmemeleri gerekliligini unutmamalidirlar.

Üstelik bu tip ihtiyaçlarin unutulmadan kadinlara kasi yerine getiren erkekler, yapmayanlara göre her daim bir adim önde olacaktir çünkü sevildigini ve deger gördüsünü kasi taraftan duydusu sözlerle alan kadin, hayatindaki kigiye hep daha açik ve hep daha yakin davranacaktir. Bu yüzden kadinlari mutlu etmek adina söylenebilecek güzel sözlere verebilinecek örnekler su sekilde olabilmektedir;

“Sen benimsin, biz birbirimize aitiz.” : Bu tip bir cümle kurdusunuzda kasinizdaki kadinin en çok deger verdigi duygularindan biri olan aidiyet duygusuna dokunMus olursunuz. Her kadin hayatinda birine ait hissetmekten ve kariIsindakinin de sadece kendisine ait olmasindan hosnutluk duyabilmektedir.

“Sen benim içimde var olan sizIsin. Ne zaman senden uzak olsam hep içim sizliyor.” : Az önce de bahsettigimiz kadinlarin aidiyet duyma ihtiyaci, bununla baglantili olarak kariIsindaki kigide iz Birakma dürtüsüyle de alakalidir.

eger bir kadinin hayatinda kalici bir isim olduysaniz ve o kadinin hayatinda bir iz Biraktiginiza eminseniz, o kadin kasilikli olarak ayni sekilde sizin içinizde de bir iz Biraktigini sizden duymak isteyecektir.

“Bu konuyu daha sonra konusup ortak bir karar almamiz en güzeli olur” : Her kadin, hayatindaki insanin kendi görüslerine önem verip ortak bir dogrultuda hareket edilmesinden hOglanabilmektedir.

Çünkü saglam bir iliIki ve ayaklari yere basan bireyler için kasilikli güven ve bir yola çikabilmek için gözü kapali hareket etme dürtüleri oldukça önemlidir. Bu noktada bir erkegin herhangi bir konuda karar asamasinda kadini da devreye sokmasi çok degerli ve önemli bir harekettir.

“Sana her sekilde inaniyorum.” : Bir kadin için kariIsindakine güven duymasinin ne kadar önemli oldusu herkesçe bilinmektedir. Ancak ayni sekilde kariIsindaki bireyden de kendisinin duydusu gibi bir güven duygusu beslemesini bekleyebilmektedir. Böylelikle kariIsindaki kiginin kendisine güvendigini bilen kadin hem kendisine daha özgüvenli olacak hem de daha huzurlu hissedecektir.

“Sana sonsuz güveniyorum.” : Erkeklerin kadinlar üzerinde saglayabildikleri en zor olgu kuskusuz ki güven duygusudur. Ancak bir kadinin güvenini saglamanin ilk adimi, ona sürekli kendisine güvendiginizi söyleyerek kendisinde bir alt bilinç olusturmaktir.

Böylelikle zaman içerisinde davranislarinizla da gözüne gireceginiz kadinlarin size kasi güven duygularinin olusmasinda süreçler daha kolay ilerleyecektir.

Saydigimiz bu tip temel cümlelerin yaninda, hayatinizda ara sira ufak jestler adi altinda kendisine ya bir mesajla, ya bir not kasgdiyla ya da bir mail atarak söyleyebileceginiz yüzlerce güzel söz bulunmaktadir. Bu sözlerden kadinlar tarafindan en çok begenilenleri ve en anlamlilari ise su sekildedir;

“Sen benim, incimdin. Parildayan o masum güzelliginle, seni sarp kayaliklarin içinde bulup tirnaklarimla kaziyarak bir istiridyeden çikardim. Ve sonra bir daha asla kaybetmeyeyim diye de kalbimin en derinliklerine koydum.”

“Bir siir yaz bana, içinde alabildigince mutluluk olsun. ayin gölgesinde unutulan sevgi tohumlariyla yegerip dursun. Ya da bir sarki söyle, özlemimde olan sevgiliyi anlatsin. Yasan yagmurlarla Islanan bedenimi, parlayan gözlerin kurulasin.”

“Ben seni dün sevmedim, çünkü dün geride kaldi. Ben seni bugün de sevmeyecegim, çünkü bugün de bitecek. Ama ben seni yarin sevecegim, çünkü yarinlar asla bitmeyecek!”

“Günesin dogdusu da bir gerçek battigi da. Kalbimin senin için attigi da bir gerçek, her günün bittigi de. Ne çikar, tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, iste bu hayattaki en büyük gerçek.”

“iyi bir kadin, bir erkegi etkiler. Zeki bir kadin, onda ilgi uyandgrir. Güzel bir kadin, erkegi büyüler. Anlayisli bir kadin ise ona tümüyle sahip olur.”
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

Coti 28

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • *
  • Ileti Sayisi: 8
  • Konu Sayisi 0
  • Alinan Begeni 0
Ynt: Kadinlara Güzel ve Anlamli Olan Neler Söylenebilir ?
Menüde ne var buğün  karnım çok acıktı denir. ;))

Kalemine sağlık

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 18838
  • Konu Sayisi 2169
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
Ynt: Kadinlara Güzel ve Anlamli Olan Neler Söylenebilir ?
Cok Romantiksin,Gözlerim yasardi  askinmelodisi-k
Disarda yiyelim dediginde de kesin Balkona hazirlatiyorsundur  askinmelodisi-k

Tesekkür ederim Yorumun icin
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor