Gönderen Konu: CÜMLETEN SELAMLAR SAYGILAR  (Okunma sayısı 536 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

By_Yigido.58

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • Default Avatar
  • *
  • Ileti Sayisi: 12
  • Konu Sayisi 12
  • Alinan Begeni 10
  • Bay
  • Yas: 58
  • Memleket: Sivas
CÜMLETEN SELAMLAR SAYGILAR
sosyal paylsim sitelerinde Paylasimlarimla  bir cok  dost siteler <By,yigido58> tanirlar...!
sitenize tesadüfen gogle-bot araciliygiyla katildim tasarim icin resim arayisinda.! öncelikle Forum sitenizde emegi gecen tüm  kardeslerimin eline göz nuruna saglik diyelim benim de  corbada tuzum olsun istedim Radyo tema WEB• index vb. calisma paylasimi  vaktim oldukca  paylasmayi istedim Tabiki Site Forum admin kurucu By_yigido.58 adina  Tema&Radyo index bölüm acmis olursa

saygilarimla
Grafiker_by yigido58
  :66
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 18794
  • Konu Sayisi 2130
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
Ynt: CÜMLETEN SELAMLAR SAYGILAR
Aleykum Selam  By_Yigido_58 Aramiza  :hosgeldin
Tesekkürler,Paylasimlariniz icin Memnun oluruz tabiki,bölümünüzü de aciyorum 
Güzel Forumlar dilerim..!
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

NAKO

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • *
  • Ileti Sayisi: 1076
  • Konu Sayisi 278
  • Alinan Begeni 61
  • Bay
  • Memleket: Türkiye
Ynt: CÜMLETEN SELAMLAR SAYGILAR
aslm hosgeldin yigit hayirli forumlar dileriz.... kalici olman dilegiyle......

Etiketler: