Gönderen Konu: Yürekten Bir Hikaye  (Okunma sayısı 449 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
  • *
  • Ileti Sayisi: 18818
  • Konu Sayisi 2154
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
Yürekten Bir Hikaye
Yürekten Bir Hikaye

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Cerrahin telefonu çalar, arayan hastahane sekreteridir.
 Buyurun sizi dinliyorum.
 Sayin hekim, agir hasta var, acele bütün iginizi Birakin gelin. Geliyorum deyip hekim telagla yola düstü.
 Hekimi hastahanede hastanin babasi h???mla kasiladi:
Benim oglum ölüm dösegindedir, ne için bu kadar geç kaldiniz?
Sizin kendi oglunuz olsaydi yine böyle yapar miydiniz? Cerrah gülümsedi:
 Bana haber verilir verilmez acelece geldim.
 Cerrah ameliyat odasina dahil oldu. Ameliyat iki saat sürdü.
Cerrah odadan çikip koridordaki babanin yanindan sakince geçip gitti.
Ardindan yardimci hekim çikti. Babaya oglunuz yasayacak dedi.
Baba bir an sevindi, sonra yine hiddetlenip dedi:
 Bu cerrah çok kötü ve insafsiz bir adam. Ne vardi yani, çikarken bana iyi haberi o verseydi.
yardimci hekimin gözleri doldu ve adami hayati boyunca pismanliga sevk edecek olan su cevabi verdi:
 Cerrah çok güzel insandir. Onun oglu otomobil kazasinda bugün vefat etti.
Biz onu defin merasiminden çagirdik. oglunun defin merasimini yapamadan sizin oglunuzu kurtarmak için hastahaneye geldi...
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

Etiketler: