kar yagiyor... yalnizim... eksigim...
yalnizligimin dimaginda kar ayazi. beynim uyusuyor gözlerimin gecesinde. entellektüel acilarin koynunda, liberal katlanmalarin lideriyim. bir de anlasa beni hücrelerim, sandiktan bir oy bile çikmazdi hecelerime....
sanki hiç yokMusum gibi gülüyor komsularim, kapilarinin önünden geçtikçe. ne var ulan ne var... görmediniz mi hiç diz çöken umutlari...
deprem bölgesinden 8.2 siddetinde geliyor kaderim, ve yerle bir ediliyor gelecegim hayallerim. bir gün daha diyorum bir gün daha, verselerdi geriye dönüs biletimi, degistirirdim kaderimi...
kimseyle derdim yok... hiçbirinz tanimayin beni geçmisten gelen kuazimodoyum, serseri bir agik, elinde ekmek Kirsntisi bir sokak çocusu, tinerden dem alan ayYag, yollarin tangdik bekçisiyim...
kafam yine dumali, kim çikarsa önüme biçerim... gelmeyin üstüme gelmeyin, kahrimdan kanli kuyulardan geçerim, ayin yakamozunda kaniniz? içerim, ruhunuzu alir meczub ederim, pazarda bedeninize pazarlik yaparim, gelmeyin üstüme gelmeyin....
kar yagiyor... yalnizim...
annemi istiyorum ben, annemi getirin... yoksa suracikta vahiice kRBIYE katlederim...
ahhhh... annem ah... bir tek sen bilirsin, sen görürsün serke? halimi, yollarda uzandigimi, sesimin çikmadigini, çaresizliklerimi, Asklarimi, geç kalmisliklarimi, çocuklarimi, babami ne kadar sevdigimi, onu çok özledigimi, göIsüne yaslanip aglamak istedigimi, bir tek sen bilirsin annem, bir tek sen....
annemi istiyorum ben annemi... getirin bana annemi, yoksa kRBIYE vahiice katlederim....
canim oglum... sende affet beni, sarilamadim, basira basira adini söyleyemedim, kokunu ciserlerim sökülüne kadar içime çekemedim, kaderini gelecege tagiyamadim, kör oldu benligim göremedim.....
ilan veriyorum.... beni sevenlere sevmeyenlere, arayanlara bulamayanlara, bulupta tutamayanlara, arkamdan küfür edenlere, tüm alacaklalilarima borçlularima.
kaybettim kRBIYE, hükümsüzdür......
h.deniz 25/12/2011 21:21 kayseri
|